Nuffnang

Sabtu, 24 November 2012

Sweet 17 di SMKDHH



Anak-anak mak semua, ni gambar mak masa mak sekolah menengah di SMKDHH. Masa ni , dalam tingkatan 4 atau 5 . Kalau bukan tingkatan 4 , tingkatan 5 lah tu.   Kawan-kawan mak semua ni kira kawan rapatlah. Duduk asrama mesti kamceng punyalah.

Tapi mak memang kamceng dengan kawan mak yang duduk sebelah mak tu. Sampai sekarang pun baik lagi. Dia yang ikut mak pergi Jakarta tahun lepas . Ingat tak? Ada entry kat blog lama mak.

Yang lain-lain pun kamceng juga . Makcik sorang ni pun joint dengan mak nak pergi Vietnam bulan depan . Mujur dia suruh abah buat trip ke Vietnam . Boleh mak tumpang sekaki. Kalau tak tahun bila pula nak ke sana.  Dulu makcik Salmah ni ikut kita pergi Jakarta -Bandung. Ingat tak yang mana satu? Yang pakai cermin mata tu lah.

Dalam ramai-ramai tu, semua dah kawin dah beranak pinak dah. Dan mak yang paling ramai anak , 5 orang. Maklumlah mak kan kahwin awal ....hihihi. Jangan ada yang luku  kepala sudah dengan statement ni.
Alhamdullillah rezeki kita.


Dalam ramai-ramai ni cuba cari muka mak yang mana satu ?
Jumpa tak?




3 ulasan:

cikeyrah berkata...

datang singgah sini ^^

Nieda ramly berkata...

singgah,snggah jgn tak singgah

Irfa berkata...

malu tgk gambar dulu2.huhu